Kora tavaszias hétvége után lehűlés érkezik

Szombaton az élénk, erős déli-délkeleti szélben tovább enyhül az idő, fagymentes lesz a reggel, délután pedig már 8-16 fok közötti maximumokra van kilátás. Viszont sok felhő lesz az égen, kisebb eső, zápor szórványosan fordulhat elő.

Vasárnap is sok felhő lesz felettünk, többfelé kell számítani esőre, nyugaton, északnyugaton egy-egy zápor is kialakulhat. Keleten még a délies, nyugaton, északnyugaton már az északnyugati szél élénkülhet meg. Az enyhe reggelt követően délután 6-16 fokot mérhetünk, északnyugaton és északon lehet a hűvösebb idő.

Hétfőn csak helyenként, kedden többfelé számíthatunk csapadékra, a Dunántúlon havas eső, hó, a Dunától keletre inkább eső lehet a jellemző csapadék. Hétfőn sokfelé erős, néhol viharos lesz az északias szél, mely keddre veszít erejéből. Hétfőn 2-8, kedden 1-6 fokot mérhetünk.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →