Hajnalonta még fagypont alatti hőmérséklet várható

Kedden északnyugaton napos, máshol felhős, borongós időre készülhetünk.

Kezdetben délen, délkeleten hullhat kisebb eső, havas eső, néhol kevés hó. Délután pedig keleten, délkelet várható gyenge eső. Az északias szél gyenge, mérsékelt lesz. Hajnalban -5, +1, délután 2-7 fokot mérhetünk.

Nem lesz front térségünkben.

Szerda hajnalban több helyen képződhet pára, köd, napközben azonban túlnyomóan napos időre, kevés felhőre számíthatunk. Az északkeleti szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. Hajnalban -6 és 0, napközben 4-8 fok várható.

Csütörtökön csak keleten és a középső tájakon zavarhatják felhők a napsütést, de csapadék nem várható. A légmozgás délkeletire fordul, északnyugaton élénk, erős lökések is előfordulhatnak. Hajnalban -7, -3 fok közé hűl a levegő, délután 3 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken nyugat felől megnövekszik a felhőzet, hosszabb napos időszakok keleten lehetnek. Gyenge csapadék északnyugaton fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Délután 2-8 fok valószínű.

Szombaton keleten lehet több a felhő. Nyugaton megélénkülhet a déli szél. Napközben 4-9 fokra van kilátás.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/

A fotó illusztráció.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →