Húzatom agyba-főbe…Megvette már a jegyét? Kálmán Imre – Csárdáskirálynő nagyoperett a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban!

Mint minden év februárjában, sikeres előadás érkezik Győrszentivánra, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központba.

2019.02.15-én pénteken este 19:00 órai kezdettel láthatja, hallhatja, élvezheti és tapsolhatja végig a közönség Kálmán Imre Csárdáskirálynő nagyoperettjét.

Részletes információk elérhetők itt!

A Csárdáskirálynő minden operettek legklasszikusabbja. A történet egy reménytelen szerelemről szól. Edvin herceg rajong Szilviáért, a pesti orfeum csillagáért,de arisztokrata családja – természetesen – ellenzi ezt a rangon aluli kapcsolatot. A több szereplős, szövevényes történet végén mindenki elnyeri a szerelmet. A szenzációs zenéről a korabeli kritikusok így írtak: “Kálmán a Csárdáskirálynőben ötvözni tudta a bécsi keringőt és a magával ragadó, temperamentumos magyar zenét. A remek számok nemcsak a népszerűséget biztosítják, de igazi zenei élményt is nyújtanak”…

Jegyek: Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban és a Győri Látogató Központban kaphatók! Jegyár: 4000 Ft, 3000 Ft, 2800 Ft

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →