Párás, ködös reggelek után jön a délutáni napsütés, végre kimehetünk a kertbe

Pénteken mindenhol számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de időnként felhők takarják majd el a napot, viszont számottevő csapadék sehol sem várható.

Reggel elsősorban a Dunántúlon és északon találkozhatunk párás, ködös körzetekkel. Nyugaton élénk lehet az északias szél. Hajnalban -3 és +3, délután 6 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Nem lesz front térségünkben.

Szombat reggelre sokfelé pára, köd képződik, mely helyenként csak lassabban oszlik fel. Napközben sok napsütésre számíthatunk, kevés felhő keleten lehet az égen, de csapadék ezekből nem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 8-13 fokot mérhetünk, de a tartósabban ködös tájakon ettől pár fokkal hűvösebb lehet.

Vasárnap is sokfelé indul párásan, ködösen a nap, mely északkeleten tartósabban is megmaradhat, máshol viszont szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Gyenge, mérsékelt marad a szél. Napközben 8-14 fokot mérhetünk, de a tartósabban párás, ködös tájakon ettől hűvösebb marad az idő.

A jövő hét első napjaiban is sok napsütés várható, de a reggeli köd helyenként napközben is megmaradhat. A csúcshőmérséklet a napos tájakon 8 és 13 fok között alakulhat, de a tartósabban ködös tájakon ettől több fokkal hidegebb lesz.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Gy%C5%91r

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →