Ajánlunk egy filmet, amelyik nagyon jó kritikát kapott! Itt az Instant család!

Kép forrása: https://port.hu/galeria/instant-csalad/movie-205182?openwith=1116248

A kritika írója kiemelte a lényeget:

„A film valós eseményt dolgoz fel, ugyanis a rendezője már a negyvenes éveiben járt, mikor a feleségével úgy döntöttek, hogy örökbefogadnak egy gyereket, amiből mindjárt három lett, és ezt az örökbefogadást egy olyan hosszú és bonyolult procedúra előzte meg, ami simán filmre kivánkozik – nem beszélve az együttélés első, kínos és kritikus momentumokkal teli hónapjairól…  A fim hitelesen nyújt betekintést az árvák és mostohaszülők valós nyűgjeibe, melyet egy szabályokra épülő, de mégis életekről döntő, ezért akaratlanul is elfogult állami rendszer próbál egyben tartani.”

Forrás: https://hu.ign.com/instant-csalad/45864/review/kritika-instant-csalad

Kíváncsi a film tartalmára? Mutatjuk!

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét.

A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből felmerül, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének. Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is!

Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók befonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

Forrás: https://port.hu/

Íme az előzetes!

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →