Ott voltunk! Végigtapsoltuk! Csárdáskirálynő Győrszentivánon

Péntek este Győrszentivánon jártunk. Kálmán Imre Csárdáskirálynő műve minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott operettje. Több mint 100 évvel ezelőtt mutatták be, és azóta a világ szinte minden pontján énekelték már az operett dallamait. Hallottuk őket a magyar nyelv mellett németül, angolul, sőt szlovénul is.

Jegyeket csak nagy nehézség árán tudtunk szerezni, mert már évek óta a februári előadásokat várja mindenki a környéken. Nem ok nélkül, hiszen csalódottan még nem távoztunk a  Molnár Vid Bertalan Művelődési Központból.

A teremben üres hely nem nagyon maradt és a közönség együtt dúdolta a népszerű dallamokat. Ismeri őket fiatal és idős, hatalmas volt a tapsvihar, hiszen a színészek a kedvenc számoknál a refrént megismételték.

Nagyszerű este volt és csodálatos kikapcsolódás. Köszönjük a szervezőknek és a Pesti Művész Színháznak, amely az utóbbi években több olyan operettet vitt sikerrel színre, mint a Luxemburg grófja, a Mária főhadnagy, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, a Cirkuszhercegnő.

További információ itt.

Mi pedig itt számoltunk be az előadásról.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →