Igazi kora tavaszias idő vár ránk

Vasárnap változóan, többször erősen felhős lesz fölöttünk az ég, hosszabb-rövidebb időszakokra a azonban a legtöbb helyen kisüt a nap.

Csapadék továbbra sem várható. Az északi-északnyugati szél gyenge, mérsékelt marad. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul. Fronthatás nem várható.

Hétfőn mindenhol számíthatunk többórás napsütésre, amit leginkább fátyolfelhők szűrhetnek, viszont csapadék sehol sem várható. Nyugaton az északi-északkeleti, északkeleten a délnyugati szél élénkülhet meg néhol. Hajnalban -7, +1, délután 6-13 fokot mérhetünk.

Kedden is napos és felhők időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem várható. A keleti országrészt leszámítva többfelé feltámad az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 17 fok között alakul.

Szerdán és csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre van kilátás, csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, helyenként erős lehet a szél. Átmeneti megtorpanás után ismét melegszik az idő, csütörtökön nyugaton, délnyugaton akár 17-19 fok is lehet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →