Még lehet jelentkezni: Közös játék- Közös élmény!

Felhívás!

Forrás és részletek: www.vizvilagnap.hu

“Gondold újra a víz jegyében! Pályázati felhívás a Víz Világnap 2019 alkalmából – „Vizet Mindenkinek!”

 A jó társasjáték megtanít csapatban gondolkodni, koncentrálni, helyzeteket felismerni és dönteni. Formálja a jellemet, és nem utolsó sorban a közös élményt nyújt a részt vevőknek, egyszóval az életre tanít. Arra buzdítunk légy részese Te is ennek a közös élménynek, egy újragondolt játékkal a Víz Világnap jegyében!

Gyűjts magad köré egy max.6 fős baráti társaságot, vagy a családodat. Gondoljátok újra az alábbi társasjátékokat víz és természet, víz és környezetvédelem, víz és ember témák mentén! Kutakodjatok a társas piacon, ismerjétek meg az alábbi játékokat, vagy vegyétek elő személyes tapasztalataitokat!

Imagine, Dixit, Concept, Activity, Fedőnevek, Idővonal

Készítsetek ezekhez a játékokhoz feladványokat, kiegészítőket.

2019. március 5-ig küldjétek el az általatok továbbgondolt játék leírását word documentumban és egy 2 perces videót, amelyen jól látszanak a játék alkotóelemei, kártyái, és amint épp játszotok vele!”

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →