Jönnek az esti záporok

Csütörtökön mindenütt erős, sokfelé viharos lesz a délnyugati szél, felhős idő várható, az esti órákban az északi megyékben alakulhat ki zápor, gyenge eső.

A délies szél meleget hoz, erős lesz a felmelegedés, délután egészen 17-22 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Melegfronti tünetek.

Pénteken is gyakran megnövekedhet a felhőzet. A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórt záporok várhatók, egy-egy zivatar is kialakulhat. A nyugati-délnyugati szél több helyen élénk, erős lehet. Délután 15-20 fok valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb.

Szombaton élénk, többfelé erős délnyugati szélre, változóan felhős, de enyhe időre van kilátás. Gyenge eső, kevés zápor főként keleten, délkeleten fordulhat elő. A csúcshőmérséklet 12-17 fok között alakulhat.

Vasárnap is szeles, felhős idő körvonalazódik. Gyenge eső, zápor sokfelé kialakulhat. Napközben 10-16 fok ígérkezik. Csapadék elszórtan hétfőn is lehet, a szél sem csillapodik. Egy hidegfront hoz lehűlést, 5-11 fokos maximumokra van kilátás.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →