Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

A győri keresztút stációi címmel nyílt kiállítás szerdán a Frigyláda mögötti Triangulum Galériában.

Átadták a közigazgatási és munkaügyi bíróság épületét, amely az egykori MeTESZ-székházaban fog működni Győrben, 2020. január elsejétől.  Itt írtunk róla.

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a régióban élő emberek életminőségének javítása.  Az Audi 12 millió 800 ezer forinttal támogatta a kórház balesetsebészeti és kézsebészeti osztályát.

A női vállalkozókat köszöntötték csütörtök délután a Győr-Moson-Sopron Megyei kereskedelmi és Iparkamarában.  Itt írtunk róla.

Több, mint 400 pályamunka érkezett a 7 éves kortól, a középiskola utolsó évfolyamáig meghirdetett megyei rajzversenyre.

Malasits Zsolt galériája több mint 20 éve működik a belvárosban, amit teljes egészében saját alkotásai díszítenek. Március 18-án nyílik legújabb kiállítása, amely a Kisfaludy Károly Könyvtárban lesz látható, április 10-ig.

9 kínai egyetem képviselője érkezett Győrbe, hogy tájékoztatást adjon az ottani továbbtanulási lehetőségekről és ösztöndíjakról.

Hajrá győri nyugdíjasok, ezzel a mondattal kívánt jó tanulást az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke a szép korúaknak, akik ott voltak a Széchenyi István Egyetem népszerű Nyugdíjas Egyetemének tavaszi, félévnyitó előadásán.

Kerékpárutat adtak át a napokban a Győrhöz közeli, Rábapatonán. A közel egy kilométeres szakasz biztonságosabbá teszi a közlekedést a település legforgalmasabb részén.

Álmaink a valóságunkz a címe Kovács Apollónia festménykiállításnak, aminek a Generációk Háza ad otthont, egészen április 4-ig.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →