Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

A munka jövője és a jövő foglalkoztatása címmel rendezett közös konferenciát a Széchenyi István Egyetem és a Magyar ENSZ Társaság.

A 114 éves, rossz állapotú Szent Antal szobor helyett, egy teljesen új, időtálló alkotást kap Ménfőcsanak városrész.

Hétfő délután nyílt meg a Kovács Margit Iparművészeti Középiskola és Általános Iskola rajztagozatának hagyományos, éves kiállítása, ami idén a „Motívumok” címet viseli.

Komoly növényápolási munkák zajlanak a belvárosban, szakemberek az Európa Park, több mint 50 éves platánfáit vágják vissza.

Győr és a Széchenyi István Egyetem együtt ünnepelte az intézmény jogelődje alapításának félévszázadát.

Kálóczy Lajos születésének 200. évfordulója jó lehetőség, hogy személyét jobban megismertessük a megyében élők, különösen a diákokkal. Itt írtunk róla.

Az elmúlt évben is tovább folytatta sikertörténetét a DELTA – TECH Mérnöki Iroda Kft., győri kutatás-fejlesztési központja.

Tavaszi virágkötészeti bemutatóra várta a kertbarátokat, a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete, kedd délután az Iparkamarában.

Hat korcsoportban több mint 800 versenyző küzdött az érmekért az úszók diákolimpiájának országos döntőjében az Aqua Sportcentrumban.

Szolid eredményt és stabil gyártási számot ért el tavaly az Audi Hungaria, amelynek 2,3 százalékkal, 7,3 milliárd euróra csökkent az árbevétele 2017-hez képest.  Itt írtunk róla.

Szerda este rendezték Ménfőcsanakon az idei első Bezerédj Teadélutánt.

Már hagyományosan, hetedik alkalommal rendezték meg a győri, nemzetközi Hidas Frigyes Fúvószenekari Karmesterkurzust.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

Interjú is készült a héten.

Zsubrits Zsolt kérdezte Virág Lajos győri fényvadászt fotóiról, terveiről, álmairól.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →