Víz Világnapja: Jöjjön a gátra és fusson velünk!

Folytatva a 2015. évi országos kezdeményezést az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ismét a gátra invitálja a futás kedvelőit, nemes szándékkal: hivatásuk fontosságát elismerve tisztelegjünk a gátőrök előtt, akik természetes vizeink és vízkincsünk legjobb ismerői.

Időpont: 2019. március 22. péntek 15.30 óra

 Nevezési határidő: 2019. március 20. szerda délután 14.00 óra, illetve a futás napján még 14.30-tól a helyszínen lehet megtenni.

 Helyszín: Aranypart I., Bahnhof Győr – Lapos Tanszék előtti töltéskorona

A nevezés díjmentes de regisztrációhoz kötött. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. (név, születési idő, választott kategória megjelölésével) az alábbi e-mail címen: gatorfutas@eduvizig.hu

Versenykategóriák:
· Gyermek (14 év alatt) 2 km
· Felnőtt nő 2 km
· Felnőtt nő 10 km
· Felnőtt férfi 2 km
· Felnőtt férfi 10 km

Fontos!

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a futóverseny aszfaltozott töltéskoronán, illetve terepen zajlik. Bármely résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel. A jelentkezők a saját felelősségükre indulnak a versenyen.

Bővebb információ az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon kérhető (Tel: 30/217-2498 e-mail: pr@eduvizig.hu)

Forrás és részletes információk: http://www.eduvizig.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →