Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

A Városháza dísztermében a díszközgyűlésen Borkai Zsolt Győr polgármester átadta az idei díszpolgári, Pro Urbe címeket és sajtó díjakat.

Kulisszák mögött 2019.03.18.

Hétvégén tartották a Káptalandombon a győri Könnyező Szűzanya búcsúját, amelyre a hazai szerzetesrendek mellett az ország minden tájáról és a határon túlról is rengeteg zarándok érkezett. A kétnapos esemény főcelebránsa, Palánki Ferenc Debrecen – nyíregyházi megyéspüspök volt, aki örömmel érkezett Győrbe, hogy az ünneplő közösséggel együtt kérje a Szűzanya segítségét.

A Víz Világnapja közeledtével a Pannon-Víz és az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakemberei, illetve a Hild Középiskola munkatársai öt oktatási intézménybe szerveztek bemutatót.

Az utóbbi néhány napban több alkalommal is felgyulladt Győrben a szelektív hulladékgyűjtő szigeten található edény. A tűzeseteket nagy valószínűséggel szándékosság, vagy felelőtlen emberi magatartás okozta.

Hatalmas érdeklődés mellett nyílt meg Malasits Zsolt festőművész legújabb kiállítása. A festészettel 35 éve foglalkozó, azt 17. éve profi szinten űző alkotó Mágia című tárlata a Kisfaludy Károly Könyvtárban tekinthető meg egészen április 10-ig.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →