Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Ménfőcsanak egyik legrégebbi és egyben leg ikonikusabb épülete szépül meg a következendő időszakban. 1810-es években épült Bezerédj-kastély 4 ütemben újul meg, a kivitelezési munkák másfél hete el is kezdődtek.

Izgalmas kalandban volt része kedd délután a Gyirmót FC Győr labdarúgóinak, hiszen a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred csapatépítőjén vettek részt a játékosok.

Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából igazi zenei csemegével lepte meg Rákász Gergely a győrieket. Az orgonaművész, a Széchenyi téren minden órában 10 percet muzsikált a barokk kori német zeneszerző legismertebb műveiből.

Jó ütemben haladnak a tavaly júniusban indult bencés fejlesztések. Munkák zajlanak a Szent Mór Perjelség központjában, a felújítások érintik a patikát, a templomot, az ebédlőt és a portai épületeket is.

1993 óta, március 22-én tartják a víz világnapját, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére.

A kis herceg című egyfelvonásos mesét szombattól tűzi műsorára a Győri Nemzeti Színház, a Vill Korr Sulibérlet idei utolsó bemutatójaként.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

Interjú is készült a héten.

Egy fodrásznak ki készíti a frizuráját? – kérdeztük Horváth Mónikát, a győrszentiváni mesterfodrászt, aki Győrben szakosztály elnök és szakmai tanár.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →