Készítheti a túracipőt, kirándulóidő vár ránk a hétvégén Győrben is!

Pénteken a napsütést északkelet felől felénk húzódó fátyolfelhők és kisebb gomolyfelhők zavarhatják, de csapadék nem várható.

Keleten, délkeleten, valamint az Alpokalján élénk lökések kísérhetik az északi-északkeleti szelet. Hajnalban kevesebb helyen fog fagyni, délután 13-18 fok várható.

Nem lesz front térségünkben.

Szombaton is legfeljebb fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Csapadék továbbra sem várható. Élénk széllökések már csak helyenként délkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Vasárnap szinte zavartalan napsütésben, igazi kirándulóidőben lesz részünk, a légmozgás sem lesz jelentős. A csúcshőmérséklet országszerte 20 fok körül alakul.

Hétfőn hidegfront érkezhet feltámadó északi-északkeleti széllel. Gyenge eső, egy-egy zápor főként északnyugaton alakulhat ki. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés.

Kedden a több helyen megélénkülő szél mellett száraz, túlnyomóan napos időre van kilátás 12-17 fokos maximumokkal. Jelentősebb csapadék szerdán érkezhet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Gy%C5%91r

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →