Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

A Diákolimpia versenyei minden sportágban a városi fordulókkal kezdődnek, a mezei futók győri selejtezőjét ezúttal is a GYAC rendezte.

Kilencedik alakalommal rendezték meg a TeSzedd – Önkéntesen a Tiszta Magyarországért című országos szemétszedési akciót.

A szabadhegyi víztorony a hétvégén ismét megnyitotta kapuit. A 43 méter magas építményt most is sokan látogatták meg.  Itt írtunk róla!

A saját tervezésű és építésű automatizált gépsorok gyártása lehet a jövőben a Borsodi Műhely, húzó ágazata.

Egy rendhagyó tárlat nyitotta meg kapuit a napokban, a Magyar Ispitában. Soproni Somlai Attila, A Duna kapui című kiállításával szó szerint kaput nyit a látogatóknak, Sopron, Szombathely, Kőszeg, Győr, vagy éppen a Budai Várnegyed kapuit.

Dr. Zacher Gábor toxikológus Győrbena Gárdonyi Iskola hetedik, nyolcadik osztályosainak tartott előadást a drogokról és azok káros hatásairól. A szakember beszélt az alkohol- és kábítószer fogyasztásról, de a közösségi média szerepéről is a függőség kialakulásában.

A Sony és a World Photography Organisation nyilvánosságra hozta a Nemzeti Díjak győzteseit. Ezt a díjat Magyarországon 2019-ben Nemes Zoltán nyerte el.

Már 11. alkalommal hívták életre a Disputanapot Győrben, a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakgimnázium és Szakképző Iskolában. Az idei vitaverseny, a „Versenyzés elveszi a sport örömét” témában zajlott.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →