Felhívás: Prevenciós foglalkozások, hogy ne válj áldozattá!

A felhívás teljes szövege itt érhető el!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Győr-Moson-Sopron Megyei Esélyteremtő és Önkéntes Háza 2*1,5 órás prevenciós tréningeket szervez szombati napokon a kapcsolati erőszak, valamint a prostitúció és emberkereskedelem elleni küzdelem témákban 14–18 éves fiatalok számára.

Minden egyes szombat egy-egy külön alkalom!

Időpontok:

2019. április 6. szombat, 9:30–12:30

2019. május 4. szombat, 9:30–12:30

2019. június 1. szombat, 9:30–12:30

Helyszín: Családi Kör Centrum, Szigethy A. u. 109.

Minél több fiatalhoz szeretnénk eljuttatni az információkat, hogy hogyan ismerhetik fel a veszélyes jeleket! A tréningfoglalkozások kiscsoportos formában valósulnak meg!

A prevenciós foglalkozások elsődleges célja az áldozattá válás elkerülésének elősegítése, a tréningeken új eszközöket, információkat adunk át.

Élvezetes tréningmódszerekkel, gyakorlatokkal világítunk rá a veszélyekre, és a szakember gyakorlati tapasztalatán alapulva értékes információkkal és megbirkózási stratégiákkal gazdagodik a Fiatal.

Hívjuk, várjuk az osztályokat, a baráti társaságokat! A tréningfoglalkozásokon a részvétel ingyenes!

JELENTKEZÉS: csaladi.kor@maltai.hu .

A tréningen részt vevő képes saját és társai körében a veszélyes jeleket felismerni, és megismeri, hova tud fordulni segítségért.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →