Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Tavaly elérte a 2 milliárd forintos árbevételt a Jankovits Engineering Kft, ami 30%-os bővülést jelent. A Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő vállalkozás idén 10 %-os növekedést tervez, és a cég hatékonyságán szeretne javítani. A vállalkozás megkapta a megyei kereskedelmi és iparkamara minőségi védjegyét, emellett a német-magyar gazdasági kamara, megbízható munkaadó címet adományozott a Kft-nek.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az idei tanévben már 12. alkalommal hirdette meg a Szakma Kiváló Tanulója, valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt. Szakma Sztárokat, felkészítő tanáraikat és gyakorlati oktatóikat köszöntötték csütörtökön a megyei iparkamarában.

Nem csak fejleszt, hanem alap szolgáltatását is bővíti a Győri Nemzetközi Ipari parkban működő, szállítmányozással és raktározással foglalkozó, magyar tulajdonú FA DO Bt.

Idén is ritka borokra lehet licitálni a Kantharosz Gálán. A jótékony estre soha ennyi tételt nem ajánlottak még fel, összesen 13 különlegességet bocsátanak árverésre.  Itt írtunk róla!

Szent Benedek Atyára emlékezett a bencés közösség a Pannonhalmi Főapátságban. A jeles nap előadással indult, majd szentmisével emlékeztek az egybegyűltek. Szent Benedek tavaszi ünnepén nyílt meg az idei év: a Csend éve, és az ehhez kapcsolódó Csend 2019 című, kortárs művészek alkotásait bemutató tárlat. A tárlatot Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát nyitotta meg.

A Széchenyi Egyetemi Napok szervezői sajtótájékoztatón számoltak be arról, mi várja a 2019-es SZEN-re érkezőket.

Kiosztották a tavaszi ösztöndíjakat csütörtökön a Széchenyi István Egyetemen. Az Universitas-Győr Alapítvány szervezésében, az Antenna Hungária és a Pannon Work képviselői 11 hallgatónak adtak át oklevelet és pénzjutalmat.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →