Donald kacsa kalandjai Győrben! Gyerekek, képregényírás!

Felhívás képregényírásra!

Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára képregényíró pályázatot hirdet az általános iskola alsó tagozatos tanulói számára „Donald kacsa kalandjai” címmel. A pályázók feladata megrajzolni Donald kacsát és barátait, amint nyaralni készülnek, hogy megünnepeljék a képregényhős 85. születésnapját.

A felhívásra 1-4. osztályos kisiskolások jelentkezését várják. A pályázóknak 9 kockában maximum 1 A/4-es oldal terjedelmű történetet kell megjeleníteniük. A pályázat jeligés. Kérik mellékelni a jeligével ellátott borítékba a pályázó nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, iskoláját.

A műveket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára címére kérik eljuttatni személyesen vagy postai úton. (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) Bővebb információ a 96/516-677-es telefonszámon kérhető.

Beérkezési határidő: 2019. április 26. (péntek).

Forrás: https://www.gyorikonyvtar.hu/news/1132/167/Donald-kacsa-kalandjai

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →