Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Megújultan várja a tavaszt és a látogatókat a Malom Liget.

27. alkalommal rendezett novellaelemző és fogalmazási versenyt a Móra Ferenc Iskola.

A 23. Győri Tavaszi Fesztivál keretében hétvégén tartották a Hímestojás kiállítást és vásárt.

Az önkormányzat idén több mint 4, 3 milliárd forintot biztosít saját forrásból az útkezelő szervezet számára a győri utak üzemeltetésére és felújítására, amiből több mint kétmilliárd jut útfelújításra és csomópontok átépítésére. Ezt Borkai Zsolt polgármester és Prédl Antal, az útkezelő intézményvezetője jelentette be kedden. 2019-ben 15 út vagy útszakasz újul meg Győrben, a fejlesztések érintik Szentivánt, Adyvárost, Nádorvárost és Ménfőcsanakot is. Győrszentivánon egy új gyalogos-kerékpáros híd is épül az M19-es autóút fölött.

Az önkormányzat megbízásából, a Győr-Szol koordinálásában elkezdték teljesen „kipucolni” a város legforgalmasabb sétálóutcáját. A Baross úton hétfő óta, a tervek szerint három héten keresztül, speciális gépekkel dolgoznak a szakemberek.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →