Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Kedden állásbörzének, szerdán pedig már innovációs kiállításnak és találmányi vásárnak adott otthont a Széchenyi István Egyetem.

A jó idő beköszöntével munkába álltak a gépek, Győr közterületein is megkezdődött a fűnyírási szezon.

Győrben, hagyományosan Szabadhegyen ünnepelték a költészet napját.

A Klasszikus évad utolsó nagyszínházi premierjére készül a Győri Nemzeti Színház. Szombattól látható a Bob herceg.

A Széchenyi István Egyetem Apáczai-karán emléküléssel zárult a pedagógusképzés 240. évfordulóját megünneplő programsorozat.

A Pannonhalmi Főapátság évek óta tudatosan nyit a világ felé, a szerzetes közösség igyekszik megszólítani mindenkit, politikai vagy vallási hovatartozástól függetlenül.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

A héten is kutattunk, kérdeztünk és megosztjuk a válaszokat.

Hogyan választanak a vásárlók, az ásványok színe vonzza őket, vagy a tulajdonságokat nézik? – kérdeztük Németh Józsefné Piroskát, aki a celldömölki Tulipánfesztiválon is bemutatja ásványékszereit. Olvassa el az interjút:

https://gyor.ihirek.hu/2019/04/12/az-idei-kedvenc-a-lila-es-a-piros-az-ametiszt-es-a-bambusz-korall-interju-nemeth-jozsefne-piroskaval/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →