Napos, kissé szeles húsvéti idő lesz Győrben

Pénteken a napsütést legfeljebb kisebb gomolyfelhők zavarhatják, csapadék sehol sem várható.

A Dunától keletre sokfelé élénk, a Tiszántúlon erős lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalra 1-7 fokig hűl a levegő, délutánra 19 és 23 fok közé melegszik. Frontmentes idő.

Szombaton derült, napos, száraz idő várható. Az ország délkeleti és északkeleti harmadán átmenetileg feltámadhat az északkeleti szél. Hajnalban 3-8, délután 18-23 fokot mérhetünk.

Vasárnap több felhő az északkeleti országrészben zavarhatja a napsütést, ahol délután, késő délután kisebb eső, egy-egy zápor kialakulhat. Nyugaton, délnyugaton zavartalan napsütés ígérkezik. Marad a meleg, tavaszi idő, 18-23 fokos maximumokkal.

Húsvéthétfőn átmenetileg többfelé megnövekedhet a felhőzet, kisebb eső, futó zápor északkeleten, északon lehet. A keleties szél országszerte élénk, helyenként erős lehet. Északkeleten egy-két fokot visszaesik a hőmérséklet, de az ország nagy részén 18-21 fok között alakulnak a maximumok.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Gy%C5%91r

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →