Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Látványosan tisztul a Baross út. Április elején indult a munka, azóta látványosan tisztul meg Győr legforgalmasabb sétálóutcája. A szakemberek a rágógumikat, a zsír, gumi és koromszennyeződéseket vegyszerrel tisztítják le, ami a térkövet nem károsítja. Alig több mint egy hét van hátra a látványos munkából, addig még türelmet kérnek a kivitelezők.

Tengerimalac vonat, MiniGolfoZoo, TapiZOO, Tojáskirakó és Nyuszi-etető. Csak néhány érdekes program a Xantus János Állatkert húsvéti programkínálatából, ami idén is igen népszerű volt a látogatók körében, már hétfő, kora délelőtt kígyózó sorok álltak az állatpark jegypénztárainál.

A világ a hálózatoké, hangzott el a Networkshop 2019 konferencián Győrben. Szerdától péntekig 433 résztvevő, 121 előadáson vehetett részt a Széchenyi István Egyetemen, ahol többek között a felhő technológiákról, az 5G technikáról, de a Digitális Jólét programról is többet tudhattak meg az érdeklődők.  Itt írtunk róla!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemak együttműködik a kis- és közepes vállalkozások támogatásában, sőt tudástranszferrel segíti a cégeket.  Kedd délután, a Nemak Győrben tettek látogatást a partner kis és középvállalkozások vezetői.

Szombaton házhoz ment a szelektív hulladékgyűjtés Adyvárosban. Újra indul a GYHG kihelyezett szemétgyűjtési akciója. A feleslegessé vált lomokat, a veszélyes hulladékon kívül mindent le lehet adni. A hulladéklerakásra győri lakosok jogosultak, amit a helyszínen igazolni is kell.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →