Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Véget ért az idei SZEN, vagyis a Széchenyi Egyetemi Napok. Esténként olyan sztárok léptek fel, mint Majka, a Halott Pénz vagy az Animal Cannibals, napközben pedig sport- és szabadidős programok csábították az egyetemistákat és a győrieket egyaránt.

AZ ETO 115 éves fennállásának alkalmából Jubileumi Családi Napot rendez az ETO FC Győr május 19-én. A klub vezetése a 2019-es esztendőt a Gyerekek Évének nyilvánította, ez a rendezvény pedig igazodik ehhez, hiszen rengeteg, gyerkőcöknek szóló programmal készülnek a szervezők, a Gyerekek Védnöke pedig a népszerű énekes-műsorvezető, Freddie lesz.

Mostantól méltó helyen próbálhat a város büszkesége, a világhírű Győri Balett, hivatalosan is átadták a társulat új, modern próbatermét. A próbaterem a tavaly év végén átadott Árpád Parkolóházban kapott helyet.  Itt írtunk róla!

„Élmények az értékek mentén” címmel fotókönyvet adott ki a Pannontáj-Sokoró Közhasznú Egyesület.  A könyvet csütörtökön, Győrszemerén mutatták be a nagyközönségnek, ahol egy fotókiállítást is berendeztek a kiadványban található képekből.

Kiegyensúlyozott volt a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara működése 2018-ban – hangzott el a csütörtöki küldöttgyűlésen, ahol a tagok elfogadták az éves beszámolót és jelentést a szervezet működéséről.

Óriási siker és érdeklődés övezte a Győri Nemzeti Színház idei nyílt napját. Az 1 nap a kulisszák mögött IX. rendezvényén a megszokott programok mellett a teátrum több újdonsággal is készült. Péntek délelőtt Activityvel, tánctanítással, színpadtechnikai show-val, Primadonnás gyorsöltözéssel várták az ifjú és felnőtt közönséget. A nagysikerű rendezvényen a Kisfaludy termes önálló produkciók mellett, a Nagyszínházban újra műsorra tűzték a legendás Csoportterápia előadást.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →