Katarina Bulatović visszatér Győrbe

Budapest, 2019. április 29., hétfő (MTI) – Öt év után visszatér a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához Katarina Bulatović.

     A klub hétfői bejelentése szerint a Budućnost Podgoricától érkező 34 éves montenegrói átlövő egyéves szerződést írt alá.

“Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klubjáról van szó. Eredményes szezont zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar bajnokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk” – nyilatkozta a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Bulatović, aki a 2013/14-es idényben erősítette a magyar csapatot.

Bartha Csaba elnök elmondta, mindenképpen olyan játékost szerettek volna még igazolni, aki rendelkezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire Győrben szükség van. Hozzátette, Katarina Bulatović tökéletes választás, hiszen többszörös Bajnokok Ligája-győztesként mindent tud a kézilabdázásról.

sgg \ sag

MTI 2019. április 29., hétfő 12:59

Kép forrása: https://www.facebook.com/gyoriaudietokcofficial/photos/rpp.159989080700886/2456945724338532/?type=3&theater

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →