Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Először önmagunkat ismerhetjük meg. A Széchenyi Egyetem Apáczai Karának vendége volt pénteken Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. A workshop a mindennapok, illetve a munka világát is egyre jobban meghatározó témában: a gyermek – család – szeretet hármasának jegyében zajlott.

Hatalmas show-t láthatnak az érdeklődők május 25-én, a gyirmóti Rodeo Ranch-en. Egy lovas színház nyílik a városrészben, melynek nyitó előadása a PREMIER címet viseli. Negyven ló és több mint száz ember vesz részt a produkcióban.

Negyedik éve töretlen a győri lemezbörze népszerűsége, amit 13. alkalommal hívtak életre a Rómer-házban, sőt, a nagy érdeklődés miatt ezúttal a múzeumba is települtek ki eladók.

A hagyományos Európa-nap mellett több évfordulót is ünnepeltek kedden, a volt Megyeháza előtti téren. 30 éve omlott le a vasfüggöny és a berlini fal, 20 éve vált a NATO teljes jogú tagjává Magyarország és 9 másik álammal együtt, 15 éve csatlakozott hazánk az Európai Unióhoz. Az Európa-nap több száz iskolás gyereket mozgatott meg, akikre verseny és Eu-totó várt, értékes nyereményekkel.

A tervek szerint készül az óriáslabda az Ipar úti körgeometriás csomópontban. A csomópontba egy hatalmas, kézilabdát formázó műtárgy kerül, ami Győr sport- és kézilabda sikerei előtt tiszteleg.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →