Bartha Csaba: egyedülálló a Győri Audi ETO KC sikere

Győr, 2019. május 16., csütörtök (MTI) – Egyedülállónak nevezte a Győri Audi ETO KC 2018/19-es szezonját a klub elnöke csütörtökön a kézilabdacsapat évadzáró szponzori eseményén.

Bartha Csaba felidézte: a klub egymást követően háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, megvédte Magyar Kupa győzelmét és magyar bajnoki címét. Az elnök hangsúlyozta: ez a siker a támogatók, szponzorok és a szurkolók nélkül nem lehetséges.

Hozzátette: a következő szezonra is ugyanilyen erős keretet alakítottak ki, egyben reményét fejezte ki, hogy hasonló sikereket is érnek majd el.

A klubelnök kitért Danyi Gábor vezetőedző munkájára is, akinek meglátása szerint nehéz a feladata, mert ahhoz, hogy a lányok győzni tudjanak, minden nap új kihívással, valamint a megújulás lehetőségével kell motiválnia a csapatot.

Emlékeztetett: a klub elnöksége a szakmai stáb, köztük Danyi Gábor pozícióját is megerősítette a következő szezonra.

Borkai Zsolt polgármester a város további támogatásáról biztosította a klubot. Hangsúlyozta: egy csapat sikerében nem csak a teljesítmény, hanem a nyugodt háttér is kiemelten fontos.

Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. vállalati kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója arról beszélt, hogy a közelmúltban újabb, hosszútávra szóló szponzori szerződést írtak alá a klubbal. Kiemelte, hogy az Audi konszern által támogatott első osztályú csapatok közül a győri a legeredményesebb, mert öt Bajnokok Ligája győzelemmel csak az ETO rendelkezik közülük.

A győri együttes idénybeli utolsó meccsét pénteken játssza hazai pályán a Mosonmagyaróvár ellen. A mérkőzés végén adja át a Magyar Kézilabda Szövetég a bajnoki aranyérmeket és a serleget.

hwp \ slp \ ske \ bdó

MTI 2019. május 16., csütörtök 13:51

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →