Győr rendezi a fallabda ob-t, ismét lesz üvegpálya

Budapest/Győr, 2019. május 16., csütörtök (MTI) – Május 30. és június 2. között Győrben kerül sor a fallabda egyéni országos bajnokságra.

Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján kiderült: a legtöbb meccset a győri teniszcentrum pályáin játsszák, a legfontosabb összecsapások pedig a Széchenyi téren felállítandó üvegpályán zajlanak majd esténként.

Krajcsák Márk, a magyar szövetség elnöke elmondta: az üvegpályás rendezést tavaly kezdték el, és a népszerűsége miatt mindenképpen folytatni szerették volna.

“A Győrben folyó szakmai munka elismeréseként hoztuk a programot a városba, ahol országosan is egyedülálló dinamizmussal fejlődik a sportág. Elnökként színvonalas és sikeres rendezéssel, versenyzőként pedig egy bajnoki címmel lennék elégedett” – idézte a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) közleménye Krajcsákot, aki a magyar fallabdázás meghatározó alakjaként maga is elindul a bajnokságon.

A 35 éves Krajcsák 14-szeres magyar bajnok – tavaly meglepetésre kapott ki Farkas Balázstól Egerben -, szerepelt a Világjátékokon, legjobbjaként pedig 37. helyen jegyezték a világranglistán.

slp \ slr \ sag

MTI 2019. május 16., csütörtök 15:31

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →