Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Történelmi pillanatok zajlottak szerdán a Széchenyi István Egyetemen, ahol bejelentették és a szakemberek be is mutatták, hogy már itt van Győrben a legmodernebb, 5G mobiltechnológia. A Telenor Magyarország két bázisállomást telepített a városban, az egyiket az egyetemre, a másikat pedig a belvárosba. Az Európában is egyedülálló rendszert egyelőre három hónapig tesztelik Győrben.  Itt írtunk róla!

A Győri Audi ETO KC ötödik alkalommal nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját, miután a vasárnapi fináléban legyőzte az orosz Rosztov-Don csapatát, a Papp László Budapest Sportarénában rendezett Final4 második játéknapján. A Győri ETO nyolcadik alkalommal játszott BL döntőt és sorozatban harmadszor végzett az első helyen. A közös ünneplés a szurkolókkal már a döntő után elkezdődött, majd hétfőn, Győrben, az Audi Arénában folytatódott. Itt írtunk róla!

Júniustól Győrben is sok-sok tematikus tábort szerveznek, azért, hogy az iskolások hasznosan tudják eltölteni szünidejüket.

Pontosan 90 évvel ezelőtt, 1929-ben nyitotta meg kapuit Győr egyik patinás iskolájának, a Kölcsey Ferenc Iskolának jogelődje. Az intézmény a kerek születésnapot ünnepelte előbb az iskolában, majd a Richter teremben.

Győrbe jönnek az ország legjobb fallabdázói, május 30. és június 2. között a város rendezi az Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokságot. Izgalmas mérkőzések és rengeteg kísérőprogram vár az érdeklődőkre, a leglátványosabb összecsapásokat a Széchenyi téren felállított üvegpályán rendezik.  Itt írtunk róla!

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →