Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Ismét grandiózus évadzáró gálával készül a győri Dance4you Táncstúdió. Június 2-án, vasárnap, kétszer gördül fel a bársonyfüggöny a Győri Nemzeti Színházban, hiszen a csoportok ismét a nagyszínpadon mutathatják be, mi az, amit az elmúlt évadban tanultak.

Mintegy 400, a Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban végzett egykori diák járt a hétvégén Győrben. Az intézmény azokat a volt diákjait látta vendégül, akik a Czuczorban érettségiztek vagy bizonyos ideig itt tanultak, de máshol érettségiztek. A találkozó első részében szentmisét tartottak, majd ünnepség keretében rangos díjakat adtak át az arra érdemes öreg diákoknak.

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019-ben is alkotói pályázatot hirdetett óvodások és iskolások részére. Az óvodások rajzzal pályázhattak, az iskolások pedig három korcsoportban, rajzot, plakátot, kézműves alkotást, verset, vagy akár mesét is küldhettek be. A hatodik alkalommal kiírt versenyre több, mint 150 alkotás érkezett, a legügyesebbeket díjazták, az első helyezettek részt vehetnek az országos döntőben is.

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola, festő, szobrász és grafikus szakos diákjainak munkáiból nyílt kiállítás a Napóleon-házban.  A rendezvényen átadták az Aranykéz-díjat, amit mindig a legtehetségesebbnek választott diák kapja meg.

Felszállt füst, hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy ki lesz az ETO FC Győr új vezetőedzője a következő szezontól. Ahogy azt sejteni lehetett, Boér Gábor, a Békéscsaba korábbi trénere teszi át székhelyét a Rába partjára. A 36 éves szakemberrel hároméves szerződést kötöttek, akivel reális cél lehet az NB1-be jutás.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →