Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Sokan találgatták, mi készül a Kuopio parkban, ahol az elmúlt napokban gőzerővel dolgoztak a szakemberek. Adyváros újabb fejlesztése első ránézésre telefonfülkének látszik, pedig nem az. Egykori fülkéből készült, de leginkább a kultúra szerelmesei örülhetnek neki, mert az újdonság, egy egyedülálló közösségi könyves pavilon, olyan, ami eddig nem volt Győrben.

Telitalálatnak bizonyult a hétvégén rendezett 2. Stílusos Art Piknik.  A rendező, Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum három napon át háziasította a művészetet a gasztronómiával, ami ezúttal is tökéletesen sikerült.

Neves hazai és külföldi vendégpilóták részvételével rendezték meg, a 6. Nemzetközi Jetmodell és Repülőnapot Ménfőcsanakon. A program célja, a repülő-, autó- és hajómodellezés népszerűsítése, ami évről-évre egyre több érdeklődőt vonz.

A kultúra elengedhetetlen része a kulturált szórakozásnak – vallja Kozák Gábor, a Kozi Drink Bár vezetője, aki lassan tíz éve, hogy életre hívta Ungvári Istvánnal, a Győri Nemzeti Színház vezető színművészével az Irodalmi Kávéházat. A belvárosi bár nagytermének falát díszítő plakátok is arról tanúskodnak, hogy ez idő alatt rengeteg ismert énekes, együttes és színész fordult már meg ott. A Misztrál együttes minden évben visszajár, koncertjük most is a magyar versek és a generációk találkozása volt.

Győr adott otthont a 31. Országos Egyéni Squash Bajnokságnak, amelynek leglátványosabb mérkőzéseit a Széchenyi téren felállított üvegpályán rendezték, a mérkőzéseket a helyszínen így több száz néző kísérhette figyelemmel.

Bár hetekkel ezelőtt elkészült, hivatalosan csak most adták át a város legújabb felújított körforgalmát. Az Ipar úti körgeometriás csomópont közepére egy hatalmas, kézilabdát formáló tárgy került, ezen, képek idézik fel az Audi ETO sikereinek csúcspontjait.

A videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →