Kóstolta már a levendulás szendvicset? Próbálja ki a Pannonhalmi levendulanapokon!

Családi program Pannonhalmán!

Időpont: 2019. június 24. – július 7.

A LevendulaSWEET a Főapátság meghatározó gasztronómiai ünnepe. A Gyógynövénykertbe ilyenkor az ország különböző pontjairól érkeznek cukrászatok finomabbnál finomabb süteményekkel és fagylaltokkal.

Az OMNIBUS Food Truck-ja a Gyógynövénykertbe költözik a Levendulanapok idejére és a Teaházzal együtt mindennap hideg szörpökkel, Vis Vitalis ásványvízzel, kávéval és ínycsiklandó szendvicsekkel várja vendégeit.

Csak ez idő alatt érhetők el a szendvicseik „levendulás” kiadásban, mint például a Reuben szendvics levendulás zöldsalátával vagy a Pulled pork szendvics levendulás-korianderes hagymalekvárral.

Az Á Table Francia Pékség, Bolka-Bonbon, ÉdességLabor, Harrer Csokoládéműhely, Mészáros Cukrászda és természetesen a Pausa Apátsági Cukrászda igazi különlegességekkel készül erre az alkalomra.

Forrás és további információk:  http://levendula.pannonhalmifoapatsag.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →