27. Barokk Esküvő lesz Győrben a hétvégén

2019. augusztus 9. és 11. között kerül megrendezésre a 27. Barokk Esküvő a belvárosban.

3 nap, 1 esküvő, barokk időutazás Győrben: egy kiválasztott igazi jegyespár valódi esküvője, korabeli ceremóniával.

Egyedülálló attrakcióként ismét felépül a barokk kert a Széchenyi téren.

Szombaton és vasárnap reggeltől estig kézműves vásár, gyerekprogramok, a korabeli művészetet, kultúrtörténetet felidéző koncertek, crossart programok, színházi előadások szórakoztatják a közönséget, felváltva a hangulatos barokk kertben, az Apátúr-ház előtt felépített kis színpadon, sőt ebben az évben a Baross utca–Kazinczy utca kereszteződésében kialakított Barokk Kávétéren is.

A Dunakapu téren mindhárom este hőlégballonos függeszkedés zajlik annak emlékére, hogy Győrben a barokk korban valósult meg először felszállás.

A szombati díszes felvonulás végigvonul a belváros utcáin, a fő esemény, a Barokk Esküvő ceremóniájának helyszíne pedig a Radó-sziget lesz. Az itt felállított színpadon mutatják be pénteken A sevillai borbély című operát, valamint ez lesz a helyszíne a Bachtól Django-ig című produkciónak is vasárnap este, mely a Talamba Ütőegyüttes és a Swing á la Django közös előadása.

A részletes program a Győri Fesztiválközpont honlapján érhető el.

Forrás: https://www.gyoriszalon.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →