Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

De „drága” az iskolatáska. Beindult a füzet és az iskolatáska dömping városszerte. Augusztus elején rendszerint Győrben is mindennap megtelnek a különböző papír-írószer boltok. Az üzletekben ilyenkor elsősorban a leendő elsősök érkeznek elsőként a szüleikkel, hogy beszerezzék az iskolakezdéshez szükséges hozzávalókat.A Híradó egy adyvárosi írószer boltba látogatott, ahol kiderült, sajnos idén, ismét drágultak a tanszerek a tavalyi évhez képest.

Az idei nyár sem múlhat el néptánc nélkül Sokorópátkán, ezen a héten zajlik ugyanis a Regös Táncegyüttes hagyományos, éves tánctábora a településen. A tábor sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a program, telt házzal működik immár hatodik éve. A táborba idén több mint 100 fiatal érkezett, akik Felcsíki és Vajdaszentiváni táncokat tanulhattak az 5 nap során.

Az AQUA együttes lesz az egyik sztárfellépője a Nyárzáró koncertnek, augusztus 24-én este nyolctól. Ezt jelentette be az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt polgármester. A Total Dance Festival keretén belül itt lesz még az Ace of Base énekesnője, a Safri Duo, a 2 Brothers on the 4th Flour, a Happy Gang és a Hip Hop Boys is. Augusztus utolsó hétvégéjén rendezik a Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivált, ami ezúttal is tartalmasnak ígérkezik.

A szöveg és videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →