Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Tízezrek szórakoztak három napon keresztül az ünnepi hétvége fesztiválján, Marcalvárosban. Az augusztus 20-a alkalmából már hagyománnyá vált többnapos rendezvényen tucatnyi előadó szórakoztatta a közönséget, mellette pedig állandó programok feleltek a jó hangulatért. Dodzsem, körhinta, vattacukor, fellépők egész sora. Nem is kellett több a felhőtlen szórakozáshoz és a jó kedvhez annak, aki kilátogatott a három nap során a győri Szentlélek-térre.

A borlovagok látványos belvárosi felvonulásával csütörtökön megkezdődött a 12. Győri Bornapok. Vasárnap estig hatvan faházban kóstolhatjuk Magyarország vezető borászainak, meghatározó borvidékeinek nedűit a Széchenyi és Dunakapu téren. A finom borok mellett igazi zenei csemegék várnak a közönségre, a gyerekek pedig kipróbálhatják a hordókból készült különleges játékokat. A rendezvény megnyitóján Borkai Zsolt Győr polgármestere kiemelte: 12 évvel ezelőtt kevesen gondolták azt, hogy a borfesztiválnak ekkora sikere lesz.

Idén ünnepli felszentelésének 70. évfordulóját a ménfőcsanaki Nagyboldogasszony-templom. Erre emlékezve az egyházközség rendezvénysorozatot hívott életre, melynek részeként ünnepi szentmisére várták a híveket az elmúlt hétvégén. A jubileumi szertartást követően a Veres András megyéspüspök megáldotta a templom közelében helyet foglaló Szent Koronát, ahol Szabó Jenő önkormányzati képviselő mondott ünnepi beszédet.

Az AQUA együttes volt az egyik sztárfellépője a Nyárzáró koncertnek, augusztus 24-én este nyolctól. A Total Dance Festival keretén belül Győrben lépett fel még az Ace of Base énekesnője, a Safri Duo, a 2 Brothers on the 4th Flour, a Happy Gang és a Hip Hop Boys is.

A szöveg és videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →