Egyedülálló híd Győrszentivánon

Felavatták Győrszentivánon az új kerékpáros-gyalogos hidat. A beruházás 320 millió forintba került és a kivitelezés egy év alatt valósult meg. Az M19 felett átívelő hidat, a városrészben élők kérésére építették meg önkormányzati forrásból, mondta a Borka Zsolt Győr polgármestere. Az átadó ünnepségen elhangzott, az építmény tervezés és kivitelezés szempontjából igazi kuriózumnak számít, ami egyedülálló nem csak Magyarországon, hanem Európában is.

A szöveg és videó forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

Címlapkép forrása: Győr, 2019. szeptember 5. Végh András (b) és Margli Zsolt, a Trial Show Hungary kettőse bemutatót tart az új Kálmán Imre gyalogos és kerékpáros felüljáró ünnepélyes átadásán a győrszentiváni városrészben 2019. szeptember 5-én. A Híd az M19-es autóút fölött ível át összekötve Győrszentiván kertváros lakórészeit. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →