Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Három kulcsjátékosával is szokatlanul korán hosszabbított szerződést a Győri Audi ETO. A klub rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Stine Oftedal, Kari Brattset és Anne-Mette Hansen is maradnak zöld-fehérben. A bejelentést Borkai Zsolt polgármester is a helyszínen üdvözölte.

A Pannonhalmi Szent Márton Járóbeteg Központ 85 millió forint, értékben fejlesztette, eszközparkját, egy Európai Uniós pályázatnak köszönhetően. Ezzel, a néhány éve megnyílt, korszerű rendelő továbbra is minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújt a környéken élőknek. A Járóbeteg Központ 16 ezer embert szolgál ki, és most, 10 orvosi szakma berendezései és eszközei újultak meg.

Október 21-től azok a vállalkozások, intézmények és önkormányzatok, akik szerződésben állnak a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel, ingyen szállíthatják a szelektív szemetet a sashegyi hulladékkezelő központba. A kezdeményezés célja, hogy a gazdasági társaságok, közintézmények is részt tudjanak venni a környezetbarát gyűjtésben. A szakemberek azt várják az akciótól, hogy csökkenni fog a szelektív szigetek és a hulladékudvarok leterheltsége.

Szokás szerint erős az évadkezdés a Győri Nemzeti Színházban. Szombaton debütál a Korok és történetek évad első nagyszínházi premierje, a Szibériai csárdás. Ezzel egy időben, négy másik darabot is próbálnak a 40 éves színházépületben. A csütörtökön tartott rövid évadnyitó társulati ülésén elhangzott, a Győri Nemzeti Színház társulata az évad végén, azaz 2020. május 31-ig költözik ki a kőszínházból.

A szöveg és videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →