Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Győrben!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Hétfőn hivatalosan is átadták az elkészült lélekharangot a ménfői, Koroncói úti temetőben. A fejlesztést Szabó Jenő önkormányzati képviselő kezdeményezte a városrészben élők kérésére. A 7 és fél millió forintos projekt során az új harang és harangláb mellé, térkővel és padokkal ellátott több mint 100 négyzetméteres teret is kapott a temető. Az elkészült beruházás méltó kegyhelyként funkcionál majd a Koroncói úton.

2019 métert futottak a Krúdysok. A napokban rendezték a Krúdy iskola legnagyobb tömegsportrendezvényét, a Krúdy futást, ami megmozgatta az intézmény diákságát és a tanárokat. Ebben az évben is érkeztek vendégek az eseményre, öt győri középiskolából jöttek a sportot és a mozgást kedvelő fiatalok. A megmérettetésre 27 csapat nevezett, összesen 497 induló rajtolt el az iskola melletti kiserdőben rendezett Krúdy futáson.

Idén is sokan neveztek az önkormányzat által meghirdetett „Virágos városunk Győr” környezetszépítő versenyre, melynek ünnepélyes eredményhirdetését a Városházán tartották. A különböző kategóriák legjobbjainak Borkai Zsolt polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester adták át az elismeréseket. Családi ház, társasház, erkély és üzletek teraszai kategóriákban lehetett nevezni a megmérettetésre, ami évről-évre egyre népszerűbb a győriek körében.

Az előzetes tervek szerint épül a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház új parkolólemeze. A Modern Városok Program keretében 360 férőhelyes parkolólemez épül a több mint 11 ezer négyzetméteres telken. A beruházás munkálatai április végén kezdődtek és a lemez várhatóan a jövő év első negyedévében készül el.

A szöveg és videók forrása: http://tv.gyorplusz.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →