2. Pink futás lesz szombaton Pinnyéden

Időpont: 2019. október 12. szombat 10:00–12:00 óra

Idén a tavalyi siker láttán újra megrendezzük a Pink futás nevű adománygyűjtéssel egybekötött közösségi futást. Ha csak egy jót szeretnél velünk futni, akkor is csatlakozz hozzánk bátran. Többféle távolsági szakaszok között lehet majd választani, mindegyik egyszerre indul majd.

A térkép a pályáról: https://connect.garmin.com/modern/course/28205544#


Találkozópont a pinnyédi erdő játszóterén: https://tinyurl.com/yyoosfmj

INGYENES és REGISZTRÁLNI SEM KELL, csak gyere bátran! Ha tudsz, akkor csatlakozz hozzánk bármilyen RÓZSASZÍNŰ ruhadarabban.

Közkívánatra a futók indulását követően indítunk sétás mezőnyt is, aki a távot ilyen módon szeretné teljesíteni.

Az eseményt idén a Hídséta nevű eseményhez kapcsolódóan rendezzük meg. A pénzbeli adományokat a Győri Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Klubja számára gyűjtjük a helyszínen.

Az egyesületben napi szintű sorstársi segítő szolgálat, rendszeres ingyenes orvosi tanácsadás áll rendelkezésre a betegek és családtagjaik számára, kéthetente klubnapot tartanak, életmódtáborokat, tréningeket, kirándulásokat szerveznek, s ajánlott szakirodalmakat lehet helyben kölcsönözni. Tevékenységükről bővebben: http://www.rakbetegek.hu/

Forrás: https://www.facebook.com/events/2113064602322258/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →