Hajvágás, hajfestés, melírtechnikák egy képzésben Győrben

Időpont: 2019. november 4. hétfő, 10:00–16:00 óra
Helyszín: Famulus Business Hotel, Budai út 4-6., Győr, 9027

Ahogy az öltözködésben, úgy a hajviseletben is fontos, hogy megtalálhatók legyenek a legújabb trendek jegyei. Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett ezen a képzésen bevezet Téged a 2019-es frizuratrendekbe.

Nagy hangsúlyt kap a nőiesség kiemelése, a precíz, pontos hajvágás, a személyre szabott hajfestési technika, mellyel kiemelheted vendéged egyéniségét, karakterét, hogy garantáltan tökéletes hajszínnel és formával távozzon a szalonból. Az elméleti oktatáson az oktatók 3 hajvágást és 3 hajfestést mutatnak be lépésről-lépésre, figyelembe véve a hajtípust, arcformát, a forgó irányát, úgy, hogy a vendég álma valóra válhasson.

Festéselmélet, melírtechnikák egy képzésen:

Őszhaj tökéletes fedése, gyönyörű szőke árnyalatok elérése, extrém ötletek: Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett bemutatja a Indola Professional termékeken keresztül a hajfestés lehetőségeit, alapját, a pigment táblázat fontosságát és a színköröket, a különböző szőkítési eljárások tulajdonságait. Áttekintjük a melírtechnikák tárházát a bennük rejlő lehetőségeket, hatásuk különbségeit, hibalehetőségeket, elkészítésük részleteit. Az elmélet mellett pedig gyakorlatban is megmutatjuk ezek elkészítését.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://forms.gle/k4QGg81R73o4S3HEA
vagy az iroda@gyoriposz.hu e-mailen vagy a 96/317-624 telefonszámon.

Részvételi díj:
– Ipartestületi tagoknak és tanulóknak: 10.000 Ft/fő
– nem tagoknak: 14.000 Ft/fő

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →